Fashion&Beauty

Ilyen gyönyörű esküvői ruhákat még nem láttál: bármelyikben kimondanánk az igent

Az egyik leghíresebb magyar márka előrukkolt a legújabb esküvői ruhakollekciójával. A BREATHE a természet tiszta szépségéből merít ihletet, és arra inspirálja a menyasszonyokat, hogy a nagy napon is érvényesítsék „a kevesebb több” elvét. A kampányképek az osztrák Alpokban készültek, a festői Salzkammergut régió változatos tájain.

Csodás kollekció

A Daalarna számára a letisztult, minimalista stílus nem csak egy a legújabb trendek közül. A márka tervezője, Benes Anita mindig is hitt az egyszerűség időtlen szépségében, és ennek hangsúlyozása a brand egyik meghatározó célkitűzése a kezdetektől fogva. „Az az egyszerű, tiszta elegancia, amely napjainkban újra virágkorát éli, nálunk nem egy újonnan felfedezett vonzalom, hanem a márka DNS-ébe kódolt filozófia. Nem véletlen, hogy márkanevünk, a Daalarna is egy svéd tájegység nevét viseli, ezzel is szerettem volna kifejezni csodálatomat a letisztult, minimalista skandináv dizájn iránt. Már kezdetben is az volt a célom, hogy a 2000-es évekre jellemző túlzó, jelmezszerű menyasszonyi ruhákhoz képest egy új, letisztult irányvonalat képviseljek, és ez a márka egyik legerősebb stílusjegye mind a mai napig.”

A BREATHE kollekció a tiszta és egyszerű formákat, a visszafogott anyaghasználatot és „a kevesebb több” elvét érvényesíti. Benes Anita a természet változatos elemeiből merített ihletet a kollekció tervezésekor: a szél légiessége, a kavicsok egyszerű tökéletessége, a hegyek fenségessége, a hó tisztasága, a vadvirágok változatossága és a gleccserek csillogása mind-mind inspirációul szolgáltak az esküvői ruhák megálmodásához.

Mutatjuk a kedvenceinket a kollekcióból!

Kattints a további képekért!

Fotók: Daalarna

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle