Fashion&Beauty

Eva Longoria olyan káprázatos ruhába bújt, mint még soha: a színésznő láttán mindenkinek elakadt a lélegzete – fotók

Eva Longoriától nem áll távol a divat iránti rajongás, ahogyan a szép, elegáns ruhák szeretete sem – nemrég azonban olyan csodálatos kreációt öltött magára, amilyenre korábban az ő esetében is alig volt példa.

Sugárzott róla, mennyire imádja a szóban forgó ruhát

A Született feleségek egykori sztárja nem csupán szépségével és kisugárzásával, hanem színészi tehetségével is lenyűgözi a nézőket, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy elkötelezett híve a jótékonysági munkáknak, így befolyását és vagyonát nem sajnálva számos társadalmi problémában igyekszik segítséget nyújtani. Közvetlenségével, valamint kedvességével is sikerült belopnia magát az emberek szívébe: Instagram oldalán több százezer rajongója kíváncsi az életére, ő pedig szívesen enged bepillantást a saját, valamint családja mindennapjaiba. Egy szó, mint száz, a 48 éves híresség óriási népszerűségnek örvend, az pedig csak hab a tortán, hogy kiváló stílusérzékével is sokakat inspirál – a napokban például egy fontos, nemzetközi sztároktól nyüzsgő rendezvényen tette tiszteletét, ahova nem akármilyen öltözékben érkezett. Galériánkban megmutatjuk, milyen pompásan festett a színésznő:

Eva Longria otthonosan mozog a vörös szőnyegen, és nem idegenek számára a villanó fényképezőgépek, valamint a körülötte sürgő-forgó fotósok, valamint riporterek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Arnold Jerocki/Getty Images
Forrás: InStyle

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle