Fashion&Beauty

Üzentek a stylistok: ez a 9 ruhadarab kötelező idén tavasszal

Ha az új évszakra szeretnél ruhákat vásárolni, mindig jó ötlet először az alapdarabokra gondolni. Ezeket szinte bármivel kombinálhatod a tavasz során, ezért rendkívül praktikusak és sosem fogod megunni őket.

Tavaszi kapszula gardrób

A szezonális kapszula gardrób kialakítása nem mindig egyszerű, érdemes megfontoltan kiválasztanunk azokat az alapdarabokat, amik az egész évszak alatt meghatározóak lesznek. Ha te is hajlamos vagy elveszni a szezonális divattrendek kusza forgatagában, mi majd segítünk. Mutatjuk, mik azok az alapdarabok, amiket érdemes beszerezned idén tavasszal!

1. Gombos ing „Ha tavaszi kapszula gardróbról van szó, a gombos ing mindig kötelező" - mondja Anny Choi, stylist - „Nincs olyan, hogy túl nagy, a megfelelő darabokkal kombinálva könnyed és laza megjelenést kölcsönöz nekünk."
Kattints a további képekért!

Mint azt már korábban többször írtuk, a 2000-es évek divatja újra visszaköszön. Éppen emiatt nincs is jobb alkalom arra, hogy kipróbáld ezeket idén tavasszal.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.