Fashion&Beauty

A gyönyörű bőr nem csak a fiatalok kiváltsága - így érdemes ápolni az arcbőrt 50 éves kor felett!

Mind tudjuk, hogy életkorunk előrehaladtával bőrünk is folytonosan változik. Éppen ezért fontos, hogy bőrápolási rutinunk is kövesse az életkorral együtt járó változásokat.

Hogyan ápoljuk bőrünket 50 éves kor felett?

Az, hogy elérünk egy bizonyos kort, még egyáltalán nem jelenti, hogy búcsút mondhatunk a szép és egészséges bőrnek. Ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy a korunkkal megváltozott bőrünk igényeihez kell alakítanunk bőrápolási rutinunkat. Ha nem vagy teljesen biztos abban, hogyan is tedd ezt, olvass tovább és megtudhatod, mit tanácsol 7 megkérdezett, 50 év feletti bőrápolási szakértő!

Bobbi Brown – sminkművész, szépségápolási márka tulajdonos „Mióta betöltöttem az 50-et, a bőröm határozottan szárazabb lett és természetesen több apró vonal jelent meg rajta. Ezzel már teljesen megbékéltem, úgy döntöttem, elfogadom a természetes öregedési folyamatot” – mesélte – „Minden alkalmat megragadok viszont a lézeres kezelésre, mert ettől több kollagénhez jut a bőröm és sokkal feszesebb lesz. Emellett jobban bízom a fényvédőben, mint eddig valaha. Azt kívánom, bár többször használtam volna tinédzserkoromban. Bármilyen típusú hidratálást erősen javaslok, illetve a különböző szemkörnyékápolókat és olajokat, amikkel leküzdhető a bőrszárazság.”
Kattints a további képekért!

A micellás víz szinte minden nő fürdőszobapolcán megtalálható, azonban mint kiderült, mindvégig rosszul használtuk ezt a bőrápolási terméket.

Leadfotó: 123rf, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.