Fashion&Beauty

Ezek a leggyönyörűbb tavaszi frizuratrendek

A tavasz a megújulás évszaka, nem csoda hát, ha sokunknak a szép idő beköszöntével kedve szottyan egy új frizurához.

A leggyönyörűbb tavaszi frizuratrendek 2023-ban

A 2023-as tavaszi trendek közül több is a '70-es, '80-as évek stílusát idézi, de egészen nagy népszerűségnek örvendenek a különböző csodaszép, díszes kiegészítők is. Nincs szükség arra, hogy az összes sztárfodrászt kövesd a közösségi médiában, majd mi segítünk, hogy te se maradj le az idei tavasz frizuratrendjeiről! Nézd meg a galériát és meríts inspirációt!

1. Masnik Ha mostanság böngészted a Pinterestet, biztosan te is belefutottál már néhány szalagokkal díszített, masnis frizurába. Kedveled az elképesztően cuki megjelenést, amely megidézi a tavasz romantikus hangulatát? Akkor mindenképpen ki kell próbálnod! Kombinálhatod fonatokkal, vagy éppen egy copffal, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!
Kattints a további képekért!

A megjelenést a 70-es évek ihlette, és már a legnagyobb sztárok is jóváhagyták, köztük Emily Ratajkowski, Cardi B és Khloé Kardashian is.

Leadfotó: Pexels, forrás: cosmopolitan.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Miért állítunk karácsonyfát, honnan az üveggömbök hagyománya és mikor lett a piros és zöld színkombináció az ünnep jelképe? Íme, a válasz mindhárom kérdésre.
Lifestyle
Idén karácsonykor ajándékozd a sütés-főzés élményét! Ezekkel a könyvekkel egyszerűen nem lőhetsz mellé!