Fashion&Beauty

Bevállalták a sztárok: ezek voltak a 2021-es év legmerészebb ruhái - képgalériával

Ezt vajon tényleg komolyan gondolták? Kedvenc sztárjaink az idei vörös szőnyeges megjelenéseken semmit sem bíztak a képzeletre: teljesen pőre, átlátszó, köldökig kivágott ruhákban jelentek meg az elegáns gálákon, melyeket tényleg csak a lélek tartott rajtuk... Következzenek a 2021-es év legmerészebb, legvadabb vörös szőnyeges ruhái!

Semmit sem bíztak a képzeletre: ezek a sztárok idén majdnem meztelenül mutatkoztak a vörös szőnyegen

Mint minden évben, 2021-ben is voltak olyan sztárok, akik nem bírtak magukkal: Megan Fox például többször is félmeztelenül jelent meg a vörös szőnyegen, de plus size méretű rapper, Lizzo is bevállalt egy átlátszó neccruhát idén, ahogyan Lady Gaga is hatalmasat villantott nemrégiben. Sőt, még az amúgy szolidan öltözködő Irina Shayk topmodell mellei is majdnem kiestek a helyükről egy pár héttel ezelőtti rendezvényen - persze a fotósok legnagyobb örömére, akik szokásukhoz híven alig várják, hogy megörökítsék a világsztárok villantásait. Villantásokból pedig volt bőven, igaz - most nem véletlenül, hanem direkt, ugyanis a celebnők szinte alig várták, hogy kivetkőzzenek magukból és megmutathassák dögös alakjukat a nagyközönség előtt.

Bugyivillantó ruhák, melleket alig takaró toppok, felsőrész nélküli estélyik és bikinivonalig sliccelt nagyestélyik borzolták idén a kedélyeket, hogy a valamit alig takaró, már-már teljesen meztelen pucérruhákról ne is beszéljünk. Lényeg, a lényeg: volt látnivaló a 2021-es vörös szőnyeges eseményeken is, melyeket most összegyűjtöttünk nektek a cikk alján található képgalériánkban.

Az idei év legízlésesebb pucérruhája vitathatlanul Kendall Jenner kristályokkal díszített nagyestélyije volt, amit a 2021-es Met-gála vörös szőnyegén viselt. A mesés ruhát a francia Givenchy divatház tervezte és alkotta meg külön a topmodell számára, aki egy olyan esélyijét képzelt el magának, amiben felejthetetlen tudott lenni. Nos, ez sikerült neki! A ruha eredeti inspirációjául egyébként az au Audrey Hepburn által viselt mesés kiristály estélyi szolgált, melyet a színésznő még az 1964-es filmjében, a My Fair Lady című alkotásban viselt.

Megan Fox a 2021-es MTV VMA díjátadó gálára érkezett ebben a semmit sem takaró "ruhakölkteményben"
Kattints a további képekért!

Ez a rendkívül sokoldalú szín december legnagyobb slágere - ami mondjuk nem is meglepetés, mert tele vannak jobbnál jobb ilyen árnyalatú ruhákkal az divatboltok. Mi odáig vagyunk érte, úgyhogy mutatjuk is belőle a legstílusosabb darabokat a hazai kínálatból!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot
Fotó: Instagram @justjared

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az Oroszlán szerelmi élete meglepő fordulatot vehet. Napi horoszkóp!
Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.