Fashion&Beauty

Bevállalta a plus size énekesnő: Lizzo szinte meztelen volt, a ruhája alig takart valamit

Neccruhát viselt, ezt a saját szemeddel kell látnod.

Akár meztelen is lehetett volna…

Lizzo valódi üstökösként jelent meg a zeneiparban, azonban a 33 éves énekesnő nemcsak a dalai révén feltűnő jelenség, ha ő megjelenik valahol, akkor biztosan minden szem rá szegeződik erős kisugárzása és lenyűgöző stílusérzéke miatt. Bár karrierje során gyakran támadják a testalkata miatt, Lizzo a testpozitivitás és az önbizalom ikonja. A közösségi felületeken igencsak aktív előadó tavaly a Twittert is elhagyta, mert úgy érezte, hogy túl sok a troll a platformon, nemrégiben pedig egy Instagramon zajló élő bejelentkezés közben sírta el magát amiatt, hogy egyesek ismeretlenül is utálják csak a külseje miatt.

Az énekesnő a héten meghívást kapott pályatársa, Cardi B szülinapi bulijára, és ezennel sem okozott csalódást, igazán megadta a módját. Lizzo egy csillogós lila neccruhát viselt, alá pedig csak mellbimbótapaszt és tangát vett fel. Ezt a saját szemeddel kell látnod.

Lapozd fel galériánkat!

Lizzo egyáltalán nem az a szégyenlős fajta, de legutóbbi szettje minden eddigin túltett...
Kattints a további képekért!

Megan Fox az elmúlt időszakban visszatért Hollywoodba, és különböző szexi összeállításokban pózolt a vörös szőnyegen. A színésznőt legtöbbször mostani párjával látjuk, a 31 éves énekessel, Machine Gun Kelly-vel.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.