Fashion&Beauty

Íme a 2021-es év leggyönyörűbb vörös szőnyeges ruhái - képgalériával

Pazar estélyikkel és szebbnél szebb ruhakölteményekkel kápráztattak el minket a világsztárok a 2021-es év vörös szőnyeges eseményein. Most kiválogattuk nektek a legjobb, legmesésebb megjelenéseit, hogy ti is a kedvetekre gyönyörködhessetek bennük!

Pompás estélyikkel és pazar koktélruhákkal volt tele a vörös szőnyeg az idei évben

Az idei év nem szűkölködött a világsztárokkal tarkított eseményekben: többek között a fantasztikus MET-gála; a 78. Velencei Filmfesztivál és az MTV VMA díjkiosztó gála legemlékezetesebb szettjeiről is beszámoltunk nektek - de az emlékezetes vörös szőnyeges megjelenésekből sem volt híján ez az év.

Többek között láthattuk Megan Fox-ot félmeztelenül , Jennifer Lawrence-t pedig áldott állapotban pózolni a vörös szőnyegen, ahogyan Angelina Jolie-t és gyermekeit, az álomszép Palvin Barbarát, valamint Julia Roberts gyönyörű lányát is lencsevégre kapták a fotósok egy premieren. Nos, ezek után talán nem is meglepő, ha azt mondjuk, hogy nem volt könnyű dolgunk az idei év vörös szőnyeges megjelenései közül kiválasztani az általunk vélt legjobb és legszebb darabokat - azonban sikerült!

Van közöttük egészen merész, már-már átlátszó pucérruha; hasvillantós darab, szexis koktélruha, de végtelenül elegáns és szemet gyönyörködtető estélyi is, amiről senki sem tudta levenni a tekintetét. Kíváncsi vagy a válogatásunkra? Görgess a cikk alján található képre és egyből meg tudod tekinteni a fantasztikus összeállításunkat!

Az idei év egyik legkülönlegesebb darabját szerintünk Melanie Griffith lánya, a ma már elismert színésznőként tevékenykedő Dakota Johnson viselte. Ahogyan a képen is láthatjátok, ez egy csupa kristályból álló ruhaköltemény, melyet a Gucci márka dizájnere, Alessandro Michele álmodott meg a gyönyörú színésznőre.

Állítólag több hónapon át, kézzel készítették ezt a pazar, félig-meddig átlátszó, ezüstös ruhát, melyben a színésznő túlragyogta a 78. Velencei Filmfesztivál minden más sztárját. Dakota egyébként nem csak ez alkalommal viselt fantasztikus estélyit a vörös szőnyegen: a LACMA-gálán is pazarul nézett ki, az idei évben tehát mi őt választjuk az év legjobban öltözött sztárjának.

Kíváncsiak vagytok, hogy kik és milyen mesés ruhakölteményekben pompáztak idén a vörös szőnyegen? 2021 legjobban öltözött sztárjairól szóló válogatásunkért kattintsatok a lenti képre!

Lady Gaga egy elképesztő Gucci estélyiben pózol a House of Gucci című film premierjén
Kattints a további képekért!

Megalkotta a jövő nyár legnagyobb divatját a Chanel: a luxusmárka napokban kifutóra vitt 2022-es tavaszi/nyári divatbemutatója teljességgel beragyogta a párizsi divathetet - merész, fiatalos és nagyon menő darabokat láthattunk. Mutatjuk is a legjobb darabokat a jövő nyári trendekből!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot
Fotó: Instagram @catwalkhautecouture

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mellékhatás című thrillersorozatban nyújtott fenomenális alakításáért idén ismét Sztarenki Dórának ítélték a Televíziós Újságírók Díját legjobb színésznő kategóriában. 2021-ben vehette át először a...
Lifestyle
Idén tovább emelkedett a személyi adókedvezmény azon betegségek esetében, melyek súlyos fogyatékosságnak minősülnek. Ugyanez vonatkozik azokra, akik rokkantsági járulékban, illetve fogyatékossági...
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.