Fashion&Beauty

Ilyen nagy már Jennifer Lawrence pocakja: egy bámulatos ruhában mutatta meg

Jennifer Lawrence annyira gyönyörű kismama.

Az új sikerfilm

Igazi sztárdömping volt a minap a vörös szőnyegen, ugyanis tegnap este premierezett New Yorkban a Ne nézz fel! című Netflix film, amely december 24-től lesz megtekinthető a médiaszolgáltatónál. Az alkotásban rengeteg nagy színész szerepel, akik természetesen egytől egyig ott voltak a tegnap esti vetítésen. Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Kid Cudi és Jonah Hill is részt vettek a rendezvényen csakúgy, mint a várandós Jennifer Lawrence, aki ismét elképesztően nézett ki. Nemcsak a hatalmas pocakját nézte mindenki, de a ruhája is káprázatos volt.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.