Forradalmi technológiák az arckezelésben és az alakformálásban - számodra is elérhető

Íme a legjobb test-és arckezelések, amelyekkel eltűntethető a narancsbőr, csökkenthető a has térfogata és esztétikai beavatkozás nélkül szabadulhatunk meg a tokától és a lógó arcbőr hatásától.

Több éve már, hogy a szépségiparban tevékenykedem, illetve számomra mint 3 gyermekes anyuka, mindig is fontos volt hogy ha már nem is adódik annyi időnk ebben a rohanó világban, szenteljünk időt egészségünkre és a külsőnkre. Így alapítottam meg most már 3 éve a SHAPEZONE-t, ahol valóra váltjuk vendégeink álmait - meséli Bogoly Bianca tulajdonos. - Elsősorban az alakformálás kezeléseit sajátítottuk el mesterfokon, azonban mostantól az orvosi technikának köszönhetően a végleges szőrtelenítést és az arckezeléseket is maximális szaktudással végezzük. Mindemellett pedig elindítottuk saját fejlesztésű, orvosesztétikai gépeink gyártását, az új klinikai kezelőgépekkel pedig Európában is kiemelkedően hatékony kezeléseket tettünk lehetővé.

1. VÊSHAPE testkezelés

A hat technológiát egyesítő VÊSHAPE testformáló rendszer egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. Forradalmi újdonságnak számít a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesít: a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a negatív nyomásterápia és a manuális masszázs hatásait. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot.

2. Végleges Szőrtelenítés a lézer hatékonyságával

Ma már nem kell várnunk arra, hogy mikor lesz elérhető számunkra a végleges szőrtelenség, hiszen a SHAPEZONETECH által a kezelések biztonságát a kezelőfejek intenzív kontakt-hűtése biztosítja. Többféle impulzusmód állítható be az egyéni bőrjellemzőknek megfelelően, ezáltal minimalizálható a fájdalom-érzet és növelhető a hatékonyság is. A kezelés gyors, eredményes és biztonságos. 24 hónap alatt vállaljuk akár a teljes test végleges szőrtelenítését.

3. MIMCHE és HiFU arckezelés:

Alakformáló kezeléseinken túl, elhoztuk Magyarországra a leghatékonyabb arckezeléseket is. Folyton felmerülő kérdés: a sok anti-aging kezelés közül, melyiket válasszuk? Nálunk megkönnyíti a döntést, hogy lehetőség van ingyenes konzultációra. Lássuk esztétikai beavatkozások tekintetében, mi a különbség a Hifu és a Mimche kezelések között? Ha felületi ráncokat, aknét, foltot szeretnél kezelni, válaszd a Mimche kezelésünket. Ez akkor jó választás, ha kombinálni szeretnéd a tű és a rádiófrekvencia hatását. A tűvel mikro sérüléseket okozunk, ami az öngyógyítási folyamatot gyorsítja. Így sokkal hamarabb termelődik az új kollagén és elasztin rost valamint személyre szabott hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hatunk az akné kialakulására, pigmentfoltokra, apró ráncokra.Ha elmúltál 35 és azt veszed észre, hogy arckontúrjaid kezdenek megereszkedni, akkor a Hifu kezelést ajánljuk, ami tipikusan lifting kezelés. Más, egyszerű kezelésekkel ellentétben 3 mélységben dolgozunk: 1,5, 3,00, 4,5 mm mélyen. Mivel fókuszált ultrahangról beszélünk, ez mindhárom fej esetében azt jelenti, hogy a többi réteget nem érintve, kizárólag abban a mélységben stimuláljuk a bőrt, liftinghatást, kollagénstimulációt, elasztinműködést eredményezve.

Fotó, leadfotó: Shapezone

Oldalak