Szalonnát evett a férfi, majd félelmetes élőlényeket találtak az agyában

A férfi először fájdalmas migrénről számolt be az orvosoknak. Ezután jöttek rá, hogy sokkal nagyobb a gond, mint azt hitték.

Úgy néz ki a kedvenc étele okozhatta az egyedülálló betegséget

Aki nézte a Dr. House című sorozatot, az tudja, hogy vannak nagyon különleges betegségek a világon. Az is előfordulhat, hogy egy egyszerű diagnózis mögött valamilyen összetett, nem mindennapi kór áll.

Egy floridai férfi is teljesen hétköznapi dologgal fordult az orvosokhoz, ami nem más, mint a migrén. Akiknél csak ritkán fordul elő, erre általában bekapnak egy fájdalomcsillapítót, aztán ha minden jól megy, akkor folytatni is tudják a napi feladataikat.

A fejfájás azonban nem akart elmúlni nála, és már négy hónapja tartott. Az orvosokat is megdöbbentette az, amit találtak. A galériánkban megmutatjuk, milyen élőlények éltek a betegben.

Az orvosok koponya CT-vizsgálatot végeztek és ekkor fedezték fel a ciszta okozta elváltozások egyértelmű jelenlétét az agy mindkét oldalán.
Kattints a további képekért!

Az air fryernek számos előnye van, azzal azonban nem árt tisztában lennünk, hogy melyek azok az ételek, amiket nem ajánlott benne sütni vagy főzni – egy élelmiszerrel különösen nagy gondok lehetnek a szakértő szerint.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.
Home&Design
Ha szeretnénk, hogy otthonunk vibráló és élettel teli legyen, bátran próbáljuk ki ezt a stílust. Ne féljünk kísérletezni, és alkossunk egy olyan teret, amely igazán minket tükröz.
Fashion&Beauty
Ha valaha is elgondolkoztál már azon, miért van a legtöbb baseball sapka tetején egy kis gomb, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megtudd a választ!