24 évvel tovább élhetsz, ha ezt csinálod: kerüld el ezeket a káros szokásokat, és hosszú, egészséges élet lesz a jutalmad!

Minden ember arra vágyik, hogy minél tovább élvezhesse a földi életet szerettei társaságában, egészségesen - de vajon mit kell ehhez tenni? Egy szakértő most elárulta.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

A hosszú élet titka

Idővel minden ember rájön, hogy az egészség a legfontosabb, ami mindig prioritás kell, hogy legyen, hiszen minél jobban óvjuk és vigyázunk rá, annál tovább élhetünk szeretteink körében, boldogságban és egészségesen, minden bajtól mentesen. Ehhez azonban bizony tennünk is kell: a káros szenvedélyeket mindenképp kerülnünk kell, de fontos odafigyelni nemcsak testi, de mentális épségünkre is. A szakértő szerint nyolc dologra érdemes odafigyelni, ugyanis ezzel akár 24 évvel is meghosszabbíthatjuk élettartamunkat - galériánkban olvashatod a részleteket!

Számos tanulmány kimutatta, hogy az egészséges szokások kialakítása és követése jelentősen meghosszabbítja az élettartamunkat: a rendszeres testmozgás például nemcsak erősíti a testet, valamint javítja a szív- és érrendszer egészségét, de csökkenti az olyan krónikus betegségek kockázatát is, mint a rákos megbetegedések, a szívbetegségek vagy éppen a cukorbetegség.
Kattints a további képekért!

A demencia sajnos kiváltképp nehezen azonosítható betegség. Van azonban egy aggasztó tünet, mely már idejekorán jelezheti a kialakulóban lévő kórt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...