Egy magyar háziorvos lerántotta a leplet, ezek a betegségek támadhatnak meg tavasszal

Sajnos köztük van a Lyme-kór is, ami őrülten veszélyes, hogyha nem ismerik fel időben. Az emberek tavasszal könnyebben el is kaphatják a fertőzéseket.

Természetesen ettől még minél több időt kell a szabadban tölteni

Nyakig elmerültünk a tavaszban, és az emberek igyekeznek kihasználni a jó időt. Érdemes többet kimozdulni, mert a mozgás jót fog tenni a közérzetünknek. Így könnyebben el tudjuk űzni a sokak által érzékelt tavaszi fáradtságot, amikor a szervezetünk elkezd átállni.

Ebben az évszakban is érdemes kiemelten figyelni az egészségünkre. Ilyenkor ugyanúgy elkaphatunk fertőzéseket, mint az év bármelyik másik szakaszában.

A galériánkban megmutatjuk, hogy egy háziorvos mire figyelmeztet!

Dr. Bartha Zsolt, háziorvos a Szentendrei médiaközpontnak beszélt arról, hogy tavasszal a vérnyomás problémák, szívritmus zavarok, keringési rendellenességek is előtérbe kerülhetnek. Ha hajlamosak vagyunk erre, akkor érdemes jobban figyelni a vérnyomás-ingadozást.
Kattints a további képekért!

A magyarok konyhájában szinte mindenhol van valamilyen péksütemény. Most a kenyérről állítanak egy elég fura dolgot a TikTokon, de valóban igaz?

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.