Egészség

Ez még a tudósokat is sokkolta: fény derült a népszerű fogyasztószer eddig nem ismert hatására

A kutatók friss tanulmányokban megfejtették az Ozempic és a Wegovy nevű fogyókúrás szerek hatóanyagaként ismertté vált szemaglutid hihetetlen titkát.

Rendkívüli eredmények

Elgondolkodtató tanulmánnyal álltak elő a University College London kutatói. A szakemberek vizsgálatuk során az Ozempic és a Wegovy nevű fogyasztószerek hatóanyagaként ismert szemaglutidot vették górcső alá, és rájöttek, hogy azok, akik rendszeresen a szervezetükbe juttatják a szóban forgó hatóanyagot, teljességgel váratlan élettani hatást tapasztalnak. A The Guardian a tanulmány vezető szerzője, John Deanfield professzor véleményét idézte, aki egyenesen rendkívülinek nevezte az eredményeket. Lapozz tovább, a cikk a galériában folytatódik: garantáljuk, hogy a kutatás végkövetkeztetésétől neked is leesik majd az állad!

A kutatók rájöttek: azoknál, akik rendszeresen szedik a szemaglutidot, 20 százalékkal csökken a szívroham, a stroke, továbbá a különböző szív- és érrendszeri betegségek miatti halálozás esélye.
Kattints a további képekért!

Van egy jó hírünk: nem kell kimerítő, bonyolult és nehezen kivitelezhető gyakorlatokat végezned ahhoz, hogy megszabadulj a plusz kilóktól!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.