Egészség

Nem a víz vagy épp a kávé az: ez az ital egy halállal végződő betegségtől is megóvhat

Te milyen gyakran fogyasztod ezt az italt? Ha eddig nem tetted, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a mindennapjaidba!

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Már a szájban elpusztítja a vírust

Az, hogy ki, miből és mennyit iszik a mindennapokban, ízlés válogatja: van, aki csak és kizárólag a hidratáló és szomjoltó vízre esküszik, ami a legegészségesebb alternatíva a folyadékpótlásra, míg mások gyümölcsleveket, vagy épp a szervezetre kifejezetten káros hatással lévő cukros, szénsavas üdítőitalokat fogyasztanak. A koffeines italok szintén nagy népszerűségnek örvenedenek élénkítő hatásuk miatt, legyen szó a kávéról vagy épp az energiaitalokról, azonban egy friss tanulmány szerint az előző "frissítőket" érdemes lecserélni valami egészen másra, ha szeretnénk megóvni magunkat egy mostanában igencsak elterjedtnek mondható népbetegségtől - galériánkban találod a részleteket!

Egy friss tanulmány készítésekor a kutatók ötféle teát teszteltek annak érdekében, hogy megállapítsák, mennyire hatékonyak ezek az italok a szájüreg vírusszintjének csökkentésében.
Kattints a további képekért!

Minden ember arra vágyik, hogy minél tovább élvezhesse a földi életet szerettei társaságában, egészségesen - de vajon mit kell ehhez tenni? Egy szakértő most elárulta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Egészség
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.