Erjesztett élelmiszerek
Egy másik, egészségügyi folyóiratban megjelent tanulmány szerint azoknak a nőknek a szervezetében, akik hüvelyszárazságot tapasztaltak a menopauzát követően, általában kevesebb laktobacilus volt megfigyelhető. Ez a bacilus természetes módon jelen van a szervezetünkben, azonban néhány élelmiszerben is megtalálható, különösen az erjesztettekben, például a savanyú káposztában és a joghurtban.
Fotó: Pinterest
Erjesztett élelmiszerek
Egy másik, egészségügyi folyóiratban megjelent tanulmány szerint azoknak a nőknek a szervezetében, akik hüvelyszárazságot tapasztaltak a menopauzát követően, általában kevesebb laktobacilus volt megfigyelhető. Ez a bacilus természetes módon jelen van a szervezetünkben, azonban néhány élelmiszerben is megtalálható, különösen az erjesztettekben, például a savanyú káposztában és a joghurtban.