Tanulmány bizonyítja, hogy korábban halnak meg ezek az emberek, de vajon miért?

Egy finn kutatás szerint magasabb a korai halálozás ennek a csoportnak a körében.

Mi lehet az összefüggés?

Az elalvás előtti rituálé, ugye? Nehéz is belegondolni, hogy itt is mennyi mindenre kellene figyelni, hogy egészségesek tudjunk maradni.

Pont nem olyan rég számoltunk be Dr. Jesse Houghton belgyógyász és gasztroenterológus kutatásáról, aki igyekezett felnyitni az emberek szemét abban, hogy semmiképpen se egyenek pont lefekvés előtt.

Ez nem csak emésztési problémákhoz, de rossz anyagcseréhez is vezet. Abból is nagy vita van, hogy mikor érdemes lefeküdni. Az éjszakai baglyok vannak előnyben, vagy azok, akik hamarabb ágyba bújnak?

Azért az is lényeges, hogy ne borítsuk fel a beállt biológiai ritmusunkat. A galériánkból minden kiderül!

Bátran kijelenthetjük, hogy a finnek alaposan odatették magukat ebben a kutatásban. Ahogyan a HVG is beszámolt róla, 1981 és 2018 között csaknem 23 ezer finn ikerpár egészségügyi adatait követték, és drámai következtetésre jutottak.
Kattints a további képekért!

Dr. Jesse Houghton belgyógyász és gasztroenterológus adott néhány tanácsot az embereknek.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.