Ezt a módszert biztos nem próbáltad álmatlanság ellen - Pedig hat!

Ha eddig semmi nem vált be, adj egy esélyt ennek!

Álmatlan állapot

Biztosan sokunkkal megtörtént már, hogy hullafáradtan dőltünk be az ágyba, mégsem tudtunk elaludni. Ennek általában az lehet az oka, hogy az agyunk még nem kapcsolt ki. A sok kérdés, az elmúlt nap eseményeinek újrapörgetése vagy épp a holnap tervezése eléggé lefoglalja elménket, így annak sajnos nem könnyű pihennie. Pedig, ha másnap ismét munkába kell mennünk, elengedhetetlen, hogy felfrissülten ébredjünk. A mihamarabbi ellazulást semmiképpen se gyógyszerekkel segítsük elő, inkább próbáljunk ki alternatív módszereket, például a Reikit.

Mi az a Reiki?

A Reiki egy japán szerzetes által kidolgozott kézrátételes gyógymód az 1920-as évekből, a békés állapot és a harmónia megteremtésére szolgál a testben. Habár mint minden alternatív gyógymódnak, ennek is vannak szkeptikusai, de a stressz oldására vagy fájdalom enyhítésére állítólag beválik a módszer. Alvási problémákkal küzdőknek egyértelműen javasolt, mert az agyunkra koncentrálódik, pontosabban annak a lenyugtatására, "megtisztítására".

Lapozz, hogy megtudd, hogyan lazulhatsz el!

Fotó: liveinternet.ru

Oldalak

Fashion&Beauty
Ha nyomon követed a közösségi média világában felbukkanó legújabb trendeket, valószínűleg már te is találkoztál a körömtetoválással.
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...