Bed&Love

Szexpóz-kisokos: ezek a legjobb pózok a pénisz mérete és formája szerint

Mutatjuk, hogy a te párod méreteivel melyik pózban tudjátok elérni a maximális kielégülést.

Nem az számít, mekkora, hanem hogy hogyan használod

A misszionáriustól kivagy, de a kutyapóz mindig nyerő? Ahány ember, annyi nemi szerv, így hát az sem véletlen, hogy a különböző adottságokkal rendelkező partnerek más-más pózokban tudják a legjobb élményt nyújtani. Néhány ember fejében még mindig él az a kép – és erre a pornó is nagyban ráerősít –, hogy a nagy hímvessző egyenlő a nagyobb élvezettel, pedig ez közel sincs mindig így, sőt egy túl méretes szerszám sokkal könnyebben okozhat fájdalmat a nőknek. Ráadásul nem is csak a méret a lényeg, a hímtag formája is nagy befolyással van arra, hogy kikerekedik-e az a bizonyos Ó a végén. Ahogy a régi mondás tartja, nem az számít, mid van, hanem hogy hogyan használod – és ez a péniszekre is igaz, még ha a férfiak nem is mindig tudatosítják ezt magukban. Szerencsére léteznek olyan praktikák, amikkel minden típusú péniszből a legtöbbet lehet kihozni. Ha megfogadod ezeket a tippeket, akkor garantált az élvezet! Részletek a galériában!

Nagy pénisz - A mai világban valamiért a nagy hímtaggal megáldott embereket irigyli mindenki, pedig nekik sokkal elővigyázatosabbnak kell lenniük az ágyban, mint az átlagos méretekkel rendelkező férfitársaiknak. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy mindig a nő irányítson, ő szabja meg a behatolás szögét, mélységét és tempóját. Ennek érdekében érdemes a nőnek kerülnie felülre, de jó megoldás lehet a kiskifli-nagykifli póz is, ráadásul ilyenkor a pasinak szabad a keze, hogy partnere más testrészeit is kényeztesse. Szerencsére ezekben a pozitúrákban a férfiak miatt sem kell aggódni: mivel a legtöbb idegvégződés a pénisz felső részében van, így a nem túl mély behatolás sem fogja befolyásolni az orgazmusra való képességüket. Bármilyen pozíciót is választotok, a kellemetlenségek elkerülése végett jó, ha mindig van kéznél egy kis síkosító.
Kattints a további képekért!

Kötelező lenne házon kívül melltartót hordani? Meglepő módon a nők mellett a férfiak véleménye is megoszlik a témában!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!