Bed&Love

Előbb az érzelmek, aztán a szex? 8 jel, hogy te is demiszexuális vagy

Vannak, akik érzelmi kötöttségek nélkül egyszerűen képtelenek szexuális kapcsolatba kezdeni. Sokak szerint ez nem valódi szexuális irányultság - pedig 2006 óta saját neve is van: ők a demiszexuálisok.

Nincs szex érzelmek nélkül

Szokatlan fogalom, ám mégis világszerte milliókat érint. A „demi-” előtag „fél”-t vagy „részben” jelent. Míg az aszexuális emberek alig vagy egyáltalán nem éreznek szexuális vonzalmat, az alloszexuálisok pedig igen, addig a demiszexualitás egyfajta középutat jelent és valóban igaz, hogy azokat érinti, akik számára a szexualitás csak akkor működhet, ha valódi érzelmek uralkodnak a párkapcsolatban. Felmerülhet benned a kérdés: „De nem sokan várunk arra, hogy érzelmi kapcsolatot létesítsünk valakivel, mielőtt szexelnénk vele?” Igen, sokan úgy döntenek, hogy csak olyanokkal szexelnek, akikkel kapcsolatban vannak – legyen szó házasságról, elkötelezett romantikus kapcsolatról vagy boldog és bizalommal teli barátságról. A demiszexuális emberek nem egyszerűen olyan emberek, akik úgy döntenek, hogy hosszú ideig randevúznak valakivel, mielőtt lefeküdnének vele, hanem olyanok, hogy csak erős érzelmi kötődés mellett képesek szexuális vonzalomra. Aki ilyen beállítottságú, az idegenekkel szemben nem érez vonzódást, akármilyen jól is nézzenek ki. Összeszedtük a 8 legbeszédesebb jelet, ami arra utal, hogy te is demiszexuális vagy! Részletek a galériában!

1. Nem igazán vonz a flörtölés. Előbb alakítasz ki egy szoros barátságot, mint, hogy a szerelmet keresnéd.
Kattints a további képekért!

Kötelező lenne házon kívül melltartót hordani? Meglepő módon a nők mellett a férfiak véleménye is megoszlik a témában!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Nem a legjobb döntést hozta a menyasszony: interneten rendelte meg a menyasszonyi ruháját, és mondanunk sem kell, hogy eléggé pórul járt.
Sztárok
Sarolta mexikói császárné 60 évvel élte túl szeretett férjét, de sosem tudta kiheverni igazán I. Miksa halálát – gyásza odáig fajult, hogy tévképzetek kezdték uralni elméjét, így elmebeteggé...
Sztárok
A Klinika című sorozat sztárja, Sascha Hehn annak idején nők millióit bolondította magába. Az Udo doki karakterét megszemélyesítő színésznek napjainkban sem lehet oka panaszra, hiszen a hatodik X...