Bed&Love

Szexi vagy ciki melltartó nélkül létezni? 10 férfi mondta el a véleményét

Kötelező lenne házon kívül melltartót hordani? Meglepő módon a nők mellett a férfiak véleménye is megoszlik a témában!

Hordani vagy nem hordani, ez itt a kérdés...

Hölgyek! Kinek ne lenne ismerős az érzés, mikor egy hosszú nap után végre hazaérsz és egy laza mozdulattal megszabadulsz a kényelmetlen melltartódtól? A megfelelő méret kiválasztásáról már sokat olvastunk, ám valamiért hiába a jó méret, komfortosabb nélküle. Sokakat már a gondolattól is kiráz a hideg, hogy melltartó nélkül sétáljanak végig az utcán vagy akár menjenek el bulizni - nyilván nem a kényelem miatt, hanem mert felmerül a kérdés, hogy hány férfi fogja megbámulni őket és vajon mit gondolnak a szabadon hagyott keblek láttán... Ahogy a világsztárok is igyekeznek felhívni a figyelmek a "Free the nipple" - azaz "Szabadságot a mellbimbóknak" mozgalomra, úgy a Reddit fórumán is állandó téma a melltartó nélküli lét. 10 férfi véleményt válogattunk össze, lássuk ők hogyan vélekednek a témáról. Részletek a galériában!

„Egyáltalán nem ciki, kifejezettem szexi! Nekem nagyon bejön a természetes hatás, sokkal vonzóbb, mint a látványosan felpolcolt mellek. Azokról lesüt, hogyha kikapcsoljuk a melltartót azonnal két szintet lentebb megy és talán még egy mérettel kisebb is. Melltartó nélkül pedig pontosan látszik az igazság!”
Kattints a további képekért!

Tény, hogy a formáció népszerűsége rácáfol a női szexualitást övező évezredes hiedelmekre, ugyanakkor a táncosok olyan visszaélésekről számoltak be, amelyek a feminizmus számára – tekintve, hogy az mindkét nem számára egyenlő bánásmódot követel - egyértelműen elítélendő. Budai Lotti, író, nőtörténeti kutató járta körül a témát.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.