Bed&Love

A nagy szexpóz-mustra: így szeretnek hancúrozni a férfiak

Szeretnéd egy kicsit feldobni a szexuális életeteket? Böngészd át az összeállításunkat, és tudd meg, mely szexpózokat imádják a legjobban a pasik!

Ha a nő van felül

A legtöbb pasi azonnal tűzbe jön, ha a barátnője meglovagolja, ilyenkor ugyanis a nő veszi a kezébe az irányítást. Ha legközelebb összebújtok, ne félj egy kicsit uralkodni rajta: lökd az ágyra, és juttasd el a csúcsig!

Kutyapóz

A hölgyek közül sokan annyira nem rajonganak ezért a pózért, mivel úgy érzik, kicsit megalázó, Nem úgy a férfiak, akik egy ilyen helyzetben minden hatalmi vágyukat kiélhetik a kedvesükön. Ráadásul a kutyapóz mélyebb behatolást biztosít, ami, lássuk be, egyik pasi számára sem elhanyagolható szempont.

Állva

El tudod képzelni, ahogy a barátod levetkőztet, erélyesen nekinyom a konyhapultnak, és állva magáévá tesz? Nos, a férfiak fejében is élénken él ez a kép, úgyhogy nem véletlen, hogy ennyire imádják az álló pózt.

szexpóz szerelem, szeretkezés, férfi, nő

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!