4 dolog, ami a felnőtt filmekben izgató, de a valóságban a legtöbb nő ki nem állhatja

Ezért ne a felnőtt filmek alapján tanulj meg szexelni, mert könnyen lehet, hogy olyan dolgokat tanulsz meg belőle, ami nem is olyan jó.

Mire vágyik a nő?

Túl sok férfi hiszi azt, hogy a nők úgy szeretik a szexet, ahogy a pornófilmekben csinálják” – írta meg a 444 a BBC Radio 5 felmérésének eredményét. A lényege, hogy a 40 év alatti brit nők harmada átélte, hogy a partnere fojtogatni, fenekelni kezdte, vagy meghúzta a haját, anélkül, hogy előzőleg ebbe ő beleegyezett volna. Szerintem az is gáz, hogy a nők egy része meg azt hiszi, hogy úgy kell viselkednie, ahogy a pornóban viselkednek a nők, és akkor majd a partnere is elégedett lesz vele. Szóval többet kéne beszélgetni a szexről mindenkinek!

Olyan kis cuki a világ, hogy meglepődik azon, hogy a pornót másolják az emberek, miközben nagyon kevés a valódi szexismeretterjesztés az iskolákban – maradjunk Magyarországon – a biológiai felvilágosításnál, már ahol van, megáll a dolog. Ritka, ha az embert a szülei valóban felkészítik a szexre.

Te honnan tudtál bármit is a szexről, mielőtt belevágtál? Amit a szexről lehet tudni az internetről, a pornóból és a kortársaktól tudja az ember fia, lánya... Tehát van a végtelen mennyiségben rendelkezésre álló pornó mint szextanító eszköz – szabadon hozzáférhető – meg a szemérmes felnőttek, akik túl sokat nem segítenek a következő generációnak. Egyébként meg az a bizonyos előző generáció sem biztos, hogy annyira képben van.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.