Bed&Love

Egy nő szerint: "muszáj szexelni az első randin" - elárulta miért

Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a felismeréshez.

Az első randik jelentősége

A 21 éves Eve Culling a TikTokon osztotta meg követőivel, miért kényszerült megváltoztatni az ismerkedési szokásait és, hogy miért fontos, hogy már az első randin ágyba bújjunk a kiszemelt pasival. A lány nemrégiben elkezdett randizgatni egy helyes férfival és mivel komolynak tűnt a dolog, direkt megvárták a 10-15 randit, mielőtt lefeküdtek volna egymással. Persze Eve igyekezett bebiztosítani magát, ezért rákérdezett a srácnál, vannak-e furcsaságai az ágyban, mire azt a választ kapta, hogy: semmi őrültség. Aztán történt, aminek történnie kellett és szerencsére az elején rendben is voltak a dolgok köztük...majd egyszer csak a férfi elkezdett mocskosan beszélni hozzá. Jó, ettől sem dől mindenki a kardjába, hiszen tudjuk, hogy a trágárkodás akár szexi is lehet, ha megfelelően tálalják. Sajnos Eve esetében viszont nem így történt.

Első randi férfi nő párkapcsolat randevú

Lapozz, a történet folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A közkedvelt médiaszemélyiség ezúttal Palik László YouTube-csatornájának műsorában vallott arról, miért is távozott az ATV képernyőjéről.
Sztárok
Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.