Ingrid, a műugró a riói döntő előtt cserkészte be a kajakost – Szexbotrány az olimpián

Durva szexbotrányba keveredett két brazil műugró az olimpián, a lányok állítólag annyira összevesztek, hogy az életben többet soha nem fognak együtt versenyezni. Egyikük ugyanis egy olyan határt lépett át, amit egyetlen profi sportolónak sem lenne szabad.

Ingrid szexet akart

Csúnya szexbotrányba keveredett két brazil műugró a riói olimpián, egyikük ugyanis mondhatni "túltolta" a bulit a 10 méteres szinkrontoronyugrás döntőjének előestéjén. A 20 éves Ingrid Oliveira annyira összemelegedett egy sármos kajakossal az olimpiai faluban, hogy mindenáron szexelni akart vele, ebben azonban szoba-, illetve csapattársa, a 17 éves Giovanna Pedroso megpróbálta megakadályozni. Ingrid ezen annyira felhúzta magát, hogy kidobta a szobából a nála ezek szerint jóval érettebb kamaszlányt, majd reggelig szórakozott Pedro Goncalves kajakossal.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!