Bed&Love

3 méltatlanul hanyagolt szexpóz, hogy felforrósítsd a hálószobát Valentin-napon

A szerelem és az álmok bolygójának együttállása különleges Valentin-napot ígér. Február 14-én csak úgy röpködnek majd Ámor nyilai, így hát itt az idő felforrósítani a hálószobát is, néhány méltatlanul elfeledett szexpózzal.

A szerelem ünnepe

Amikor a szerelem bolygójaként ismert Vénusz összeolvad az álmok bolygójával, azaz a Neptunusszal, az életünk hirtelen egy forró erotikus regénnyé változik, és úgy érezzük, nincs lehetetlen. Ez idén pont február 14-re, vagyis Valentin-napra esik, így ne lepődj meg, ha egyszer csak azt veszed észre, hogy eluralkodott rajtad az izgalom és úgy érzed, a szexuális életedre vonatkozó kívánságaid egytől egyig valóra válhatnak. A bolygók állása közelebb hozhatja egymáshoz a sorsbéli lélektársakat, így ha már párkapcsolatban vagy, a V-napon még közelebb kerülhettek egymáshoz a választottaddal, de akkor sincs félnivalód, ha még nem találtad meg az igazit, hiszen ezen a napon bármi megtörténhet. Készülj hát fel egy eget rengető estére ezzel a 3 szexpózzal! Részletek a galériában!

A pókpóz: a Valentin-napot a megszokottól eltérő szex teheti igazán felejthetetlenné, a pók pozíció pedig egy igazi különlegesség, amely rendkívüli élményt nyújt. A nőnek lovaglóülésben kell a férfira ülnie, majd utána hátradőlnie. Ezután mindkét félnek fel kell húznia a térdét. Lassú, ritmikus mozgással juthattok el a csúcsig.
Kattints a további képekért!

A szexuálpszichológus szakértő szerint egyre többen tapasztalnak levertséget, szomorúságot, akár enyhébb depressziós tüneteket is szeretkezés után, de szerencsére van megoldás!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.