Kiderült, amire minden nő kíváncsi: Ezt érzik valójában a férfiak szex közben

Nőként bizony érdekes felismerés, mikor valahol a szexualitásunk első próbálgatásai után nem sokkal rádöbbenünk, hogy soha nem fogjuk átélni, milyen a szex akkor, ha férfi nemi szervvel vehetünk részt benne.

De meg lehet kérdezni!

Sajnos ilyen az élet, de szerencsére a kommunikáció mindig segítségünkre van és megkérdezhetjük a másik nemet, hogy ők mit élnek át együttlét közben. Éppen ezt tette a brit Metro online portál is, akik rengeteg férfit interjúvoltak meg arról, milyen a szex pénisszel a lábuk között. Ezen beszámolók közül szemezgettünk most mi is:

Sam, 35 éves

"Olyan érzés, mint egy meleg párna. Az a furcsa, hogy a pénisz nem igazán "szívja magába" az érzést. A fejed/agyad az, ami elkezdi érezni."

David, 31 éves

"Olyan érzés, mint egy meleg olajjal töltött, kényelmes kesztyű."

Eric, 34

"A vaginába való behatolás számomra nagyon intenzív pillanat, mert számomra ez a férfi és a nő közötti intimitás végső állomása. Ha óvszert viselek, más érzés, mintha természetes úton csinálnám, hiszen a péniszem ilyenkor kevésbé érzékeny és kevésbé kötődik a nőhöz. Meleg, puha érzés behatolni a nőbe, mert olyan nedvesség van belül, amihez foghatót nem lehet találni. Azt hiszem, azt mondhatnám, hogy olyan, mintha a péniszemmel búvárkodnék."

Steve, 24 éves

"Nehéz leírni, de valahogy olyan érzés, mintha belenyomnád magad egy bekent, felfújható karszalagba. Azt mondanám, hogy egy kicsit olyan érzés, mintha a víz alá merülnél vagy képzeld el, ahogy megeszed a legjobb brownie-t a világon, aztán képzeld el, hogy ez az érzés az összes idegvégződésedre kiterjed, és az egész agyadat elfoglalja, ahelyett, hogy csak a szádban lenne a buli."

Chris, 43 éves

"Mintha a péniszedet egyszerre minden irányból simogatnák és ölelnék."

Ross, 27

"Meleg, egy kis szorítással, hogy mindenhol érezd, de elég puha ahhoz, hogy ne érezd, hogy szorítanak. Bizonyos körülmények között azonban olyan lehet, mintha egy kulcslyukon hatolnál be, aminek a belseje valamilyen száraz gumival van kibélelve."

Még több beszámolóért lapozz!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.