Bed&Love

Kényeztetés felsőfokon: Valentin-napi masszázs lépésről lépésre

Csokoládé, parfüm, esetleg egy különleges vacsora? Mind szuper ajándék, de ha idén új szintre emelnéd a Valentin-napi ajándékozást, van egy jobb ötletünk!

Erotikus ajándék a szerelmesek ünnepére

Ha valami igazán különleges ajándékkal lepnéd meg párodat, és valami olyat szeretnél adni, ami egyben nagyon személyes is, akkor a Valentin-napi masszázs neked való! Néhány egyszerű mozdulat elsajátításával olyan élményben részesítheted kedvesedet, amelyet még sokáig emlegetni fog. Akkor se lepődj meg, ha ezentúl nem csak ünnepnapokon kell majd bevetned. A részletekért pörgesd végig a galériát!

Előkészületek Amire szükségetek van az először is egy kellemes szoba, ahol a nyugalom uralkodik. Ez leginkább a hálószobára jellemző, így ez a legjobb választás a csábító masszázshoz. Sötétíts be, és gyújts néhány gyertyát vagy mécsest, esetleg hangulatvilágítást, néhány fényfüzérrel. Bevethetsz füstölőket, vagy különböző illóolajokat is, bár a masszázshoz egyébként is illatos olajokat fogsz használni, így ezek csak extra kiegészítők, nem alapkellékek. A masszázsolajakból választhatsz akár többfélét is, főleg a ylang-ylang, a rózsa, a szantálfa, valamint a jázmin és a pézsma ajánlott, ezek ugyanis különösen vágykeltő hatásúak. Teríts egy törölközőt vagy plédet az ágyra, és erre fektesd a párodat, majd helyezkedj el fölötte, kényelmes helyzetben.
Kattints a további képekért!

A szerelem és az álmok bolygójának együttállása különleges Valentin-napot ígér. Február 14-én csak úgy röpködnek majd Ámor nyilai, így hát itt az idő felforrósítani a hálószobát is, néhány méltatlanul elfeledett szexpózzal.

Leadfotó: Unsplash, Forrás

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.