Megőrül a pasid a téli sportokért? Íme a legjobb ajándékok neki!

A karácsonyi ajándékvásárlás kész rémálom, hisz mindig a tökéletes ajándékot szeretném megtalálni, ami biztosan örömet okoz a másiknak. Szerencsére könnyű a dolog, ha egy téli sportokért rajongó pasit kell meglepnem.

Sapka, sál, kesztyű

Biztos befutó lehet a sapka, a sál és a kesztyű is, ha a pasinak még nincs egy tucatnyi belőle. A klasszikus, elegáns darabokat én ilyenkor inkább hanyagolni szoktam és a sportboltokban kutakodom. Az ismertebb márkákkal biztosan nem foghatunk mellé, főleg ha valami extra is van a ruhadarabban.

Óra

Tavaly nagy befutó volt a gyakran sportoló édesapám esetében egy pulzusmérős, stopperes óra, ami még a kalóriákat is számlálta. A téli sportok szerelmeseit is meglephetjük egy ilyen darabbal, ám arra figyeljünk, hogy ilyenkor lehetőleg ütés- és vízálló készüléket válasszunk.

Dedikált relikviák

Kicsit nehezebb beszerezni és több szervezést igényel egy-egy dedikált relikvia begyűjtése, de ezzel biztosan nem foghatunk mellé. Egy kis nyomozással kideríthetjük, hogy ki az ajándékozandó személy kedvenc síelője, snowboardozója és postán vagy egy versenyen levadászhatjuk az illetőt egy aláírásra.

Vitaminok

Véleményem szerint még mindig jobb praktikus ajándékot adni, mint kacatot, ezért nem foghatunk mellé pár vitaminnal és sportolók számára kifejlesztet táplálékkiegészítővel sem, amivel tuti elkerülhető a megfázás és szépen épülnek az izmok is.

Kabát

Egy meleg és vagány kabát is jó választás szerintem, mivel a pasik könnyen elnyüvik a sportoláskor használt darabokat. A legpraktikusabb, ha egy vízálló, kapucnis, kivehető béléses darabot választunk.

Fotók: huffingtonpost.ca, googleusercontent.com

Oldalak

Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás
Home&Design
Végre egy ház, amit tényleg bárhova magaddal vihetsz, felépítése ugyanis csupán 6 órába telik. A belső tereitől pedig egyenesen padlót fogsz.