Szupergyors, isteni reggeli: pillanatok alatt megvan és órákra eltelít

Nincs is jobb, mint egy gazdag zabkásával indítani a napot. Mutatjuk a receptet!

Bartha-Darabos Ivett - blogger

Személyi tréner, sportember, nő és kismama vagyok, aki utazásra hív a fitt várandósságon innen és túlra. Kérdéseitekkel megkereshettek e-mailben vagy Facebook-on is, szívesen állok rendelkezésetekre, illetve kételyekkel és ötletekkel is fordulhattok hozzám.

Szupergyors reggeli zabkásából

Berobbant a boltok polcaira a sok zabkásás termék, hát nem voltam rest és vettem a két legnagyobb márkából. Kiolvastam őket, és elfogadhatónak találtam, mint gyors opciót, mert ugye van bennük valamennyi cukor, de nem annyi, hogy ez egy átlagembernek probléma lehessen. Nyilván nem javasolt versenyzőknek, de kevés kismamát láttam az EB színpadán!

Tehát a kalóriaértéket elfogadtam és a „jó“ kategóriába tettem. Azért nem kiváló, mert 1-1 összetevőt nem tehet a legjobb dobozkába, de nem is tartom főbűnnek. Még mindig sokkal jobb, mint a rengeteg csokis, meg egyéb gabonapehely, meg romra cukrozott müzlik. Mindig a sírás kerülget, amikor látom a kisgyerekes anyukákat bepakolni ezeket a kosárba. Szóval, én maradok a zabnál!

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Bartha-Darabos Ivett

Oldalak

Lifestyle
A mosogatógép tablettáknak nem csupán a mosogatás során vehetjük hasznát: számos módon lehetnek segítségünkre a háztartás körüli feladatokban, éppen ezért érdemes belőlük minél többet tartani otthon.
Sztárok
Udvaros Dorottya modellként tűnt fel a 2024-es párizsi olimpia formaruha bemutatóján. A Femcafe interjút is csinált vele, ahol természetesen megkérdeztük, milyen hatással van rá az, hogy távoznia...
Sztárok
Harry fia, Archie herceg a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját, ennek alkalmából pedig Károly állítólag úgy döntött, hogy küld unokájának egy szerény, de annál kedvesebb ajándékot.