Gyors recept csirkemellből - 20 perc alatt elkészül az isteni ebéd

Ha minimálisra szeretnéd csökkenteni a főzési időt, mégis finomat, táplálót akarsz enni, van egy ötletünk!

Bartha-Darabos Ivett - blogger

Személyi tréner, sportember, nő és kismama vagyok, aki utazásra hív a fitt várandósságon innen és túlra. Kérdéseitekkel megkereshettek e-mailben vagy Facebook-on is, szívesen állok rendelkezésetekre, illetve kételyekkel és ötletekkel is fordulhattok hozzám.

Már említettem a rohanós napjainkat és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Tekintettel a kiszámítható étkezési szokásainkra, könnyű a tervezés, pláne a hétköznapokon. Tudom, hogy minden nap gazdaságos, friss, ízlésünk szerinti ételeket szeretnénk fogyasztani, de nem elhanyagolható szempont, hogy tudjuk, mit is tartalmaz az adott finomság. Én a hétvégéken készülök elő a hétköznapokra, bár hétvégén is pontosan megvan az időbeosztás, amikor ezt meg tudom tenni.

Csirkemell steak

A hétre csirkemellet táraztam be, csirkemell steaknek bekészítve. Ez kiklopfolt csirkemellet takar, vöröshagymát és fokhagymát.

A klopfolás több okból is remek:

  • felnyitja a rostokat
  • vékonyabb, jobban tálalható lesz a hús
  • könnyebben átsül
  • jobban átjárják a fűszerek
  • többnek hat a hús mennyisége, így nincs túlfogyasztási kényszer, mert nem látszik kevésnek

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Bartha-Darabos Ivett

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...