Bed&Love

Újévi szerelmi lecke - Csak óvatosan a nagy fogadalmakkal!

Az új év sok új fordulatot hoz magával. Ezek közé tartozik a nem hívom fel, leszámoltam vele, örökre vége, új életet kezdek, kezdjünk új életet, mostantól jobban fogok a társamra figyelni, odaadóbb leszek, jobban beosztom az időmet, hogy egymásra több időnk legyen, stb.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Az újévi fogadalmakkal egy gond van, Február végére elillannak.

TITOK

Most azt a titkot árulom el a fogadalmat tevőknek, hogyan tudják azokat állandósítani. Ezt addig javasolt alkalmazni, amíg a párja meg nem unja a folyamatos ígérgetést, és végül szakításba fordul át a kapcsolat. A saját magunknak tett fogadalomnál pedig szintén azonnal alkalmazni az állandósító technikát, hogy később ne legyen mit megbánni, azaz mégis felhívtam, engedtem a csábításnak, nem bírtam ki, adok neki még egy utolsó utáni esélyt, stb.

AZ ADOTT SZÓ

Eleve ha valamit kimondunk, akkor azt be is kell tartani, vagy az adott szó ( saját magunkkal szemben is ez a helyzet ) nem lesz hiteles. Amikor a Kedvesednek ígérsz meg egy számára fontos dolgot, akkor azt betartani a legkevesebb. Ám nehéz addig, amíg be nem épül a hétköznapi rutinba.

Íme, a három alapszabály. Lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.