Bed&Love

Íme az ok: Ezért megy tönkre a legtöbb párkapcsolat

Számtalan oka lehet annak, miért fut zátonyra egy párkapcsolat. Lehet egy harmadik fél a háttérben, lehet, hogy már az érzések nem olyan erősek, mint korábban, de az is lehet, hogy egy teljesen más, sokkal mélyebben megbújó okra vezethető vissza a szétválás. Bár a kommunikácó hiánya is fő és fontos szempont, de mai cikkemben egy olyan dologról lesz szó, ami - ha te is magadba nézel - tudod, hogy benned is megvan. Gondolj csak bele. Nem kérdezted már magadtól: "Nem vagyok elég jó neki?" "Megérdemlem én őt?". Nos, ma az önbizalomhiányról és annak kapcsolatromboló hatásáról beszélgetünk. Hiszen nincs olyan ember, - azzal a kevés kivétellel, - akinek ne lenne önbizalomhiánya, és az ebből fakadó rossz érzete, és negatív gondolatai.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Miből fakad?

A csecsemő nem önbizalomhiányosan születik, ez az életünk során alakul ki bennünk, valamely negatív élmény hatására. Ez lehet egy olyan pillanat, amikor elismerésre számítunk, és nem kapjuk azt meg, lehet egy félre értelmezett reakció beégése, fakadhat a szeretet hiányból, a kevés figyelem szintén okozhatja ezt, és még rengeteg olyan kisebb, nagyobb élet helyzetekből, melyeket életünk során tapasztalunk meg.

Felnőttként megtanulunk álarcot viselni, ez a védekezési mechanizmus a külvilággal szemben. Nehogy meglássák ki is vagyok valójában! Nehogy rájöjjenek, mi a gyenge pontom!

Valójában pedig az önbizalomhiány belül dolgozik.

Íme a gyilkos hatásai. Lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
A lakó kertészkedni akartak a budapesti, XII. kerületi házánál, de hátborzongató dolog fogadta. A medencében két tetemet is talált.
Sztárok
Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...