Fashion&Beauty

Hírességek és trendi arcok a VOLT Fesztiválon

A fesztiválszezon elkezdődött, alig ért véget az egyik, egy kis pihenés után már lehet is menni a következőre. Én nem így teszek, mert nekem a kedvenc fesztiválom a VOLT Sopronban, ahol idén csak 2 tartalmas napot töltöttem el. Erről írok most egy fényképes élménybeszámolót.

Marge a VOLT-on

Arról már írtam, hogy az első nap Marge énekesnőjét, Zsuzsit öltöztettem fel a koncertjére.

Nincs megállás

Ezután közvetlenül rohantam a Petőfi TV-nek egy interjút adni az idei fesztivál trendekről. Ez nagyon izgalmas volt, hiszen bejártuk az egész fesztivált és érdekes, izgalmas arcokat kerestünk. A videót megnézhetitek itt!

Fotók: Schreiter Lilla/Femcafe

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.
Sztárok
Cate Blanchett, napjaink egyik legsokoldalúbb színésznője, aki megannyi ikonikus filmben nyújtott emlékezetes alakítást. Azonban nemcsak vitathatatlan tehetségének, hanem kivételes külső...
Sztárok
Robin Williams a nyilvánosság előtt úgy tűnt, mindig szerepet játszik; szórta a poénokat, hogy megnevettesse az embereket, közben pedig nem titkolta alkoholproblémáit és házasságai kudarcát. Azonban...