Fashion&Beauty

Elképesztően dögös volt az ismert énekesnő a VOLT Fesztiválon

Az énekesnő elvarázsolta a közönséget a Volt Fesztiválon.

Nincsenek véletlenek

Az egész pont egy éve kezdődött a Volt Fesztiválon, ahol is Zsuzsi megdicsérte a stílusomat és a munkáimat, ami mostanra közös munkához vezetett. Ugyanis Marge fellépett a Volt fesztiválon és ehhez én állítottam neki össze a fellépőruháját.

Indulás...

Pénteken nagyon családias hangulatban együtt indultunk neki a hosszú soproni útnak Zsuzsival, kisfiával és a dobossal Zádival. A csapat többi tagja a stábbusszal ment külön. Szerencsére délután amikor felléptek még szuper nyárias, esőmentes időjárás volt, így nem kellett módosítani a ruháját. Marge megszokott szivárványos és csillámló stílusát levetve új irány felé indulva nőies, de mégis szexi outfitet állítottunk össze, ami igen előremutató.

Fotók: Schreiter Lilla

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...