Fashion&Beauty

Gourmet Fesztivál: Amikor a fogyókúra szóba sem jöhet

Annyi finomságot ettünk az idei Gourmet Fesztiválon, hogy napokra kajakómába estünk. Az idei téma a mangalica és az eper volt. Jó választás!

Idén is isteni volt

Érdemes éhesen kilátogatni a legizgalmasabb kajás fesztiválra, amit hazánkban megrendeznek. Kellemes környezet, ínycsiklandó illatok és extra ízkombinációkkal várt minket az idei Gourmet Fesztivál a Millenárison.

Az első hely ahová ellátogattunk, az Electrolux gasztro sátor volt, ahol megajándékoztak mindenkit egy mini szendviccsel. A bucikat idén is frissen sütötték a helyszínen és a zamatos, füstölt húsok is egyenesen a sütőből kerültek a szendvicsekre. Előételnek tökéletes volt. Ezután ellátogattunk a Piknik Utczabár streetfood kocsijához, ahol isteni finom mangalica hamburgert ettünk. Ott gyúrták és sütötték elöttünk a húspogácsát, majd rukkolát és grillezett balzsamecetes eper pürét és BBQ szószt tettek a buciba. Isteni volt az ízharmónia.

Fotók: sziget.hu/gourmetfesztival, Schreiter Lilla

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.