Fashion&Beauty

Gourmet Fesztivál: Amikor a fogyókúra szóba sem jöhet

Annyi finomságot ettünk az idei Gourmet Fesztiválon, hogy napokra kajakómába estünk. Az idei téma a mangalica és az eper volt. Jó választás!

Idén is isteni volt

Érdemes éhesen kilátogatni a legizgalmasabb kajás fesztiválra, amit hazánkban megrendeznek. Kellemes környezet, ínycsiklandó illatok és extra ízkombinációkkal várt minket az idei Gourmet Fesztivál a Millenárison.

Az első hely ahová ellátogattunk, az Electrolux gasztro sátor volt, ahol megajándékoztak mindenkit egy mini szendviccsel. A bucikat idén is frissen sütötték a helyszínen és a zamatos, füstölt húsok is egyenesen a sütőből kerültek a szendvicsekre. Előételnek tökéletes volt. Ezután ellátogattunk a Piknik Utczabár streetfood kocsijához, ahol isteni finom mangalica hamburgert ettünk. Ott gyúrták és sütötték elöttünk a húspogácsát, majd rukkolát és grillezett balzsamecetes eper pürét és BBQ szószt tettek a buciba. Isteni volt az ízharmónia.

Fotók: sziget.hu/gourmetfesztival, Schreiter Lilla

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok