Lifestyle

Meditáció és tudatos jelenlét - beszélgetés Tóth Réka Ibolyával

Pauer Krisztina a Lélek Koffein podcast első részében Tóth Réka Ibolyával, a MNDFL flow alapítójával beszélgetett.

Lélek Koffein podcast

Egy lélekkel foglalkozó podcast Pauer Krisztina műsorvezetésével. A Lélek Koffein olvasó-közössége csodálatos, felemelő ereje elképesztő energiákat és felelősségtudatot mozgatott meg benne. Így született meg a Lélek Koffein podcast ötlete. Kriszta szószólója szeretne lenni az önfejlesztésnek, hiszi, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Több platformon szeretné hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, és a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét. Minden héten hétfő reggel olyan interjúalanyokkal készít interjút, akik inspirálnak, erőt adnak és motiválnak másokat. Mindezt sallangmentesen, nem csak a felszíntkapargatva, öniróniával, humorral fűszerezve! Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Tóth Réka Ibolya

Tóth Réka Ibolya a meditáció és a tudatos jelenlét világába avat be bennünket. Réka Ibolya a MNDFL flow alapítója. A MNDFL flow hozzásegíti az embereket, hogy elkötelezettek maradjanak egy tudatosabb életáramlásban és a jelen megélésében. A MNDFL flow képessé tesz mindenkit arra, hogy önbizalommal telve megtalálja céljait és aszerint élje az életét. Réka számos újdonságot mondott a meditáció hatalmas erejéről, illetve több platformon hozzásegítette az embereket egy tudatosabb élethez. Imádtam a beszélgetést!

Fogadjátok szeretettel!

Kriszta

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Lélek Koffein

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...