Lifestyle

Egészséges mindennapok gyógyteával és jógával - beszélgetés Dr. Ferenczy Adriennel

Pauer Krisztina a Lélek Koffein podcast második részében Dr. Ferenczy Adriennel, szakgyógyszerésszel beszélgetett.

Lélek Koffein podcast

Egy lélekkel foglalkozó podcast Pauer Krisztina műsorvezetésével. A Lélek Koffein olvasó-közössége csodálatos, felemelő ereje elképesztő energiákat és felelősségtudatot mozgatott meg benne. Így született meg a Lélek Koffein podcast ötlete. Kriszta szószólója szeretne lenni az önfejlesztésnek, hiszi, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Több platformon szeretné hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, és a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét. Minden héten hétfő reggel olyan interjúalanyokkal készít interjút, akik inspirálnak, erőt adnak és motiválnak másokat. Mindezt sallangmentesen, nem csak a felszíntkapargatva, öniróniával, humorral fűszerezve! Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Dr. Ferenczy Adrienn

Világ életemben imádtam a gyógynövényeket és azonbelül is a természetes gyógyteákat. Bő egy évvel ezelőtt kezdtem el igazán foglalkozni ezzel a "szakterülettel" és egy nagyon kedves barátnőm javaslatára kerestem fel dr. Ferenczi Adriennt, szakgyógyszerészt, diplomás Ayurveda szakértőt és szaktanácsadót, aki nagy örömömre igent mondott az interjú felkérésemre. Ebben a beszélgetésben szót ejtünk az egészséges mindennapokról, gyógynövényekről és a teák fontosságáról, hatásáról, a teakultúráról, diétákról, és különböző tea-receptekről. Adri, többek között beavat bennünket a Gyógynövény Jóga rejtelmeibe, mesél egy picit az életútjáról és a csodálatos hivatásáról és a gyakorlatias, keleti ismeretekkel kombinált, egyén-specifikus, de érthető, lényegre-törő szakterületéről.

Fogadjátok szeretettel!

Kriszta

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Lélek Koffein

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.