A kreatív menedzser, aki Anzselika Habpatron produkciójában is közreműködött - beszélgetés Végh Zsolttal

Pauer Krisztina a Lélek Koffein podcast eheti adásában Végh Zsolttal beszélgetett.

Lélek Koffein podcast

Egy lélekkel foglalkozó podcast Pauer Krisztina műsorvezetésével. A Lélek Koffein olvasó-közössége csodálatos, felemelő ereje elképesztő energiákat és felelősségtudatot mozgatott meg benne. Így született meg a Lélek Koffein podcast ötlete. Kriszta szószólója szeretne lenni az önfejlesztésnek, hiszi, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Több platformon szeretné hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, és a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét. Minden héten hétfő reggel olyan interjúalanyokkal készít interjút, akik inspirálnak, erőt adnak és motiválnak másokat. Mindezt sallangmentesen, nem csak a felszíntkapargatva, öniróniával, humorral fűszerezve! Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Végh Zsolt

„Sziasztok, Anzselika Habpatron vagyok, ez az én Youtube-csatornám, és azért vagyok itt, hogy azt a sok rossz dolgot, ami titeket ér, megértsétek, hogy miért jó. Sütök, főzök, álomfejtek, és mindenféle ötleteket adok majd nektek hétről hétre, hogy ne szomorkodjatok” - szerintem senkinek sem kell már bemutatnom Anzselika "híres" gondolatait.
Mérhetetlen nagy örömmel jelentem be, hogy Végh Zsolttal készítettem egy interjút, aki a Tajgetosz Show és az Anzselika Habpatron című produkcióknak a kreatív menedzsere.
Zsolt mesélt a hivatásáról, a produkciókról, Fekete Ádámmal és Stefanovics Angélával való közös munkáról, a színházi/kreatív világról és a két produkció nagy sikeréről.
Én imádtam! Remélem nektek is tetszeni fog.

Fogadjátok nagyon sok szeretettel.

Kriszta

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Lélek Koffein

Oldalak

Szólj hozzá Te is!