Lifestyle

„Hasonlót a hasonlóval gyógyítok, ez a homeopátia lényege” - beszélgetés Bodgrogi Viktóriával

Pauer Krisztina a Lélek Koffein podcast ötödik részében Bodrogi Viktóriával beszélgetett.

Lélek Koffein podcast

Egy lélekkel foglalkozó podcast Pauer Krisztina műsorvezetésével. A Lélek Koffein olvasó-közössége csodálatos, felemelő ereje elképesztő energiákat és felelősségtudatot mozgatott meg benne. Így született meg a Lélek Koffein podcast ötlete. Kriszta szószólója szeretne lenni az önfejlesztésnek, hiszi, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Több platformon szeretné hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, és a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét. Minden héten hétfő reggel olyan interjúalanyokkal készít interjút, akik inspirálnak, erőt adnak és motiválnak másokat. Mindezt sallangmentesen, nem csak a felszíntkapargatva, öniróniával, humorral fűszerezve! Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Bodrogi Viktória

Egy csodálatos szakemberrel hozott össze a sors, aki a homeopátia világába kalauzol el bennünket. Nem tudtam, hogy mi az a biorezonancia, amíg meg nem ismertem Bodrogi Viktóriát. Bodrogi Viktória homeopátiás tanácsadó, kineziológus és biorezonanciás állapotfelmérő. Nemzetileg elismert homeopátiás tanár, és könyv irója, valamint több nemzetközi homeopátiás szaklapban jelent meg cikkei.

Fogadjátok nagyon sok szeretettel!

Kriszta

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Lélek Koffein

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Rengeteg sminkelési trükk kering az interneten, melyeket bevetve fiatalosabbnak, üdébbnek tűnhetsz, érdemes viszont vigyázni ezekkel a trendekkel.
Fashion&Beauty
Hamarosan debütál a Disney+ a "Becoming Karl Lagerfeld" hatrészes sorozat, amelyben az ikonikus divattervezőt Daniel Brühl alakítja.
Lifestyle
A Mérleg több lehetőségre is bukkanhat, aminek a segítségével javíthat az anyagi helyzetén. Napi horoszkóp!