Az online egészségkommunikáció nem lehetetlen küldetés - beszélgetés Matics Katával

Pauer Krisztina a Lélek Koffein podcast harmadik részében Matics Katával, online egészségkommunikációs szakértővel beszélgetett.

Lélek Koffein podcast

Egy lélekkel foglalkozó podcast Pauer Krisztina műsorvezetésével. A Lélek Koffein olvasó-közössége csodálatos, felemelő ereje elképesztő energiákat és felelősségtudatot mozgatott meg benne. Így született meg a Lélek Koffein podcast ötlete. Kriszta szószólója szeretne lenni az önfejlesztésnek, hiszi, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Több platformon szeretné hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, és a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét. Minden héten hétfő reggel olyan interjúalanyokkal készít interjút, akik inspirálnak, erőt adnak és motiválnak másokat. Mindezt sallangmentesen, nem csak a felszíntkapargatva, öniróniával, humorral fűszerezve! Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Matics Kata

Matics Kata, online egészségkommunikációs szakértő, az Intima.hu egészségportál alapító-ügyvezetője, valamint az EgészségKommandót üzemeltető Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület ügyvezető alelnöke.2001 óta dolgozik a média világában, amely idő alatt értékes tapasztalatokat szerzett print, majd online területen a legnagyobb hazai kiadóvállalatoknál. Másoddiplomáját online marketing szakértőként a MÜTF-ön szerezte és azóta folyamatosan képzi magát (SEO specialista – 2011, Inbound Marketing Akadémia – 2014). Egészségügyi szakemberek számára több workshopot szervezett, és számtalan előadást tartott online egészségkommunikációról, tartalommarketingről gyógyszermarketingeseknek, orvosoknak.

Hallgassátok szeretettel és merítsetek belőle erőt és inspirációt!

Kriszta

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Lélek Koffein

Oldalak

Szólj hozzá Te is!