Lifestyle

Elindult a LélekKoffein podcast! Bemutatkozó epizód

A 0.adásban, a Lélek Koffein Podcast megálmodója, Pauer Krisztina mesél. A kislányáról, a hivatásáról, a válságáról és a mindennapjairól.

Lélek Koffein podcast

Egy lélekkel foglalkozó podcast Pauer Krisztina műsorvezetésével. A Lélek Koffein olvasó-közössége csodálatos, felemelő ereje elképesztő energiákat és felelősségtudatot mozgatott meg benne. Így született meg a Lélek Koffein podcast ötlete. Kriszta szószólója szeretne lenni az önfejlesztésnek, hiszi, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Több platformon szeretné hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, és a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét. Minden héten hétfő reggel olyan interjúalanyokkal készít interjút, akik inspirálnak, erőt adnak és motiválnak másokat. Mindezt sallangmentesen, nem csak a felszíntkapargatva, öniróniával, humorral fűszerezve! Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Anno, másfél éve, amikor egy éjszaka folyamán megírta a Lélek Koffein Podcast stratégiáját és ütemtervét, azon tűnődött, hogy illene neki kezdeni az első évadot. Így a 0. adásban Pauer Krisztina mutatkozik be, illetve elmeséli, hogy miért is kezdett bele a "podacast-sorozatba".

Minőségi podcast adást álmodott meg, amelyről érezhető, hogy nem egy steril, rádiós keretek között működik. 7 év kommunikációs és 3 év tréneri/coaching szakmai munkával a háta mögött szeretett volna egy saját felületet létrehozni a blogja mellett. Olyan témákkal foglalkozik, amelyek őt is érdeklik, úgy szólítja meg a célközönséget, ahogy eddig nem nagyon tették.

Az interjúalanyainak kiválasztásában is fontos volt számára, hogy vendégeinek legyen stílusa, bátorsága és mondanivalója. Olyan inspiráló nőket/ férfiakat hallhatunk, akik segíteni tudnak az önismereti utunk megtalálásában.

Minden héten vár benneteket egy-egy különleges, motiváló személyiséggel. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

A bemutatkozó adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Lélek Koffein

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Brit tudósok megállapították, hogy egy szemlátomást "hétköznapi", sok idősebb embernél előforduló tünet jelezheti előre az Alzheimer-kórt.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.