Lifestyle

Hiszem és tudom, hogy lehet máshogy is élni

Valahol most is megáll egy szív. Valahol most is búcsúzik egy lélek.

Pauer Krisztina - Lélek Koffein blog írója, alapítója

Több év kemény önvizsgálat és önismeret után rájöttem: írni szeretnék. A kislányomnak. Nőknek. Magamnak. Beszélni szeretnék. Könnyedén. Sallangmentesen. Nem csak a felszínt kapargatva. Manírmentesen. Adni szeretnék. Segíteni szeretnék. Utat szeretnék mutatni. Értéket szeretnék teremteni. Humorral és öniróniával szeretném megosztani a gondolataimat.

Hiszem és tudom, hogy lehet máshogy is élni

Amíg ma este Luckó fürdött megnyitottam a tévét és borzalmasabbnál- borzalmasabb halálesetekről kaptam a Híradóban tájékoztatást.

Reggel felkelsz, mész, intézed a dolgodat, estére már nem érsz haza a családodhoz.

Ennyi lenne? Tényleg?

Rohanunk, futunk, megyünk, szaladunk, veszekszünk, haragszunk, dühöngünk, bántunk, csalódást/ fájdalmat okozunk, csalunk, káromkodunk, alázunk, lopunk, zokogunk, hazudozunk, kinevetünk, gonoszkodunk, háborúzunk, ölünk, rúgunk, lelkekbe tiprunk, megszégyenítünk.

Tényleg erről kell, hogy szóljon?! Biztos?!

Hiszem és tudom, hogy lehet máshogy is élni.
Lenni. Létezni.

Persze, nem leszek álszent...emberek vagyunk, sok fájdalommal és csalódással, de egyet tudok: ha egyszer megáll az Én szívem is, úgy szeretnék búcsúzni, hogy adtam, hittem, szerettem, megbocsájtottam, alkottam, öleltem, teremtettem, pusziltam, örültem, bíztam, nevettem, táncoltam, éltem.
Eleget. Sokat
Erővel. Lélekkel.

Öleld meg, bocsájtsd meg, szeresd, figyelj rá, küzdj érte, higgy benne.
Mert bármikor megállhat az a szív...Bármikor.

Kriszta

További gondolataimat megtaláljátok a közösségi oldalamon is!
Várlak szeretettel!
Töltődj! Olvass! Inspirálódj!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Tina már egy ideje fontolgatta ezeket a beavatkozásokat, azonban sokáig tartott tőle, most viszont bevállalta.
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...