Lifestyle

Hiszem és tudom, hogy lehet máshogy is élni

Valahol most is megáll egy szív. Valahol most is búcsúzik egy lélek.

Pauer Krisztina - Lélek Koffein blog írója, alapítója

Több év kemény önvizsgálat és önismeret után rájöttem: írni szeretnék. A kislányomnak. Nőknek. Magamnak. Beszélni szeretnék. Könnyedén. Sallangmentesen. Nem csak a felszínt kapargatva. Manírmentesen. Adni szeretnék. Segíteni szeretnék. Utat szeretnék mutatni. Értéket szeretnék teremteni. Humorral és öniróniával szeretném megosztani a gondolataimat.

Hiszem és tudom, hogy lehet máshogy is élni

Amíg ma este Luckó fürdött megnyitottam a tévét és borzalmasabbnál- borzalmasabb halálesetekről kaptam a Híradóban tájékoztatást.

Reggel felkelsz, mész, intézed a dolgodat, estére már nem érsz haza a családodhoz.

Ennyi lenne? Tényleg?

Rohanunk, futunk, megyünk, szaladunk, veszekszünk, haragszunk, dühöngünk, bántunk, csalódást/ fájdalmat okozunk, csalunk, káromkodunk, alázunk, lopunk, zokogunk, hazudozunk, kinevetünk, gonoszkodunk, háborúzunk, ölünk, rúgunk, lelkekbe tiprunk, megszégyenítünk.

Tényleg erről kell, hogy szóljon?! Biztos?!

Hiszem és tudom, hogy lehet máshogy is élni.
Lenni. Létezni.

Persze, nem leszek álszent...emberek vagyunk, sok fájdalommal és csalódással, de egyet tudok: ha egyszer megáll az Én szívem is, úgy szeretnék búcsúzni, hogy adtam, hittem, szerettem, megbocsájtottam, alkottam, öleltem, teremtettem, pusziltam, örültem, bíztam, nevettem, táncoltam, éltem.
Eleget. Sokat
Erővel. Lélekkel.

Öleld meg, bocsájtsd meg, szeresd, figyelj rá, küzdj érte, higgy benne.
Mert bármikor megállhat az a szív...Bármikor.

Kriszta

További gondolataimat megtaláljátok a közösségi oldalamon is!
Várlak szeretettel!
Töltődj! Olvass! Inspirálódj!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház várva várt üzlete Budapesten, a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban kap...
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.