Lifestyle

Grecsó Krisztián: Az alkotásnak nincs vége

Szabados Ági legutóbbi vendége Grecsó Krisztián ás Kiss Gergely voltak.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Fókuszban a zene, sport és irodalom

Grecsó Krisztián a Vera, a Megyek utánad, a Pletykaanyu és még sok más kötet írójaként vagy a Rájátszás együttes tagjaként is a fejünkben élhet. Az utóbbi években több sorsfordító esemény is történt az életében: örökbe fogadtak egy kislányt feleségével, Hannát, aki az új gyermekverses-kötetét is inspirálta. Emellett 20 év után újra kiadott egy verseskötetet, ráadásul nem is vékonyat. Magáról meglehetősen szerényen így nyilatkozik: „Jól főzök, imádom a bakelit lemezeinket, és ha elhagynak a szavak, sokat pergetem a gitárt. Szeretem a jó bort, a lassú napokat, és pihentetni a szemem.

Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó korábban is kiadott önéletrajzi könyve, az Életem a játék címen most bővített kiadásban kerül a könyvesboltok polcaira. Erről is beszélgettünk, na meg az olvasási szokásairól, élete könyvéről és a 2020-as évéről. Ági ezen a héten Tolkien Karácsonyi levelek című könyvét ajánlja!

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Grecsó Krisztián: Belefér ​egy pici szívbe
  • Grecsó Krisztián: Vera
  • Szilasi László - Kései házasság
  • Mario Puzo - A keresztapa
  • Robert Merle - Mesterségem a halál
  • J. R. R. Tolkien - Karácsonyi levelek

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.