Lifestyle

Csalár Bence könyvet írt - Divat és szépség magyarul, lapozható formában

Hogyan érthetjük meg hétköznapi emberként, hogy miről szól valójában a divat, honnan tudhatjuk mi éppen a trend, kitől vásároljuk, milyen ma Magyarországon a tervezői kínálat?

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Mindent a magyar divatról

Szerencsére vannak segítségeink, akik színes és kreatív egyéniségükkel irányt mutatnak a magyar divat világában. Ilyen például az adás első vendége, Csalár Bence divatújságíró, stylist, a Budapesti Metropolitan Egyetem állandó előadója és a Werk Akadémia divatszakértője, akinek október elején került a boltokba a könyve, amelyben 50 magyar divattervezővel beszélget és mutatja be a munkájukat gyönyörű fotókon keresztül. A borítón a szupermodell, Mihalik Enikő.

Az adás második felében az igazi szépségről, a tökéletlenségről és persze élete könyvéről is beszél Szabó Doris szépségmentor. Végül természetesen Szabados Ági is ajánl egy letehetetlen olvasmányt.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Csalár Bence: A színfalak mögött - A magyar divat
  • Szabó Doris: Lélekkontúr
  • Nyírő József: Havasok könyve
  • Sarah Wilson: Élet pánik és szorongás nélkül?
  • Mark Haddon: A kutya különös esete az éjszakában

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...