Szőrnyű! Ennyire rossz állapotban van az egykori luxusvonat, az Orient expressz - Fotók

Már csak egy darab Orient expressz maradt sínen, és az is szörnyű állapotban van, pedig az elmúlt századok luxusvonata valaha csodaszép fényben pompázott.

Eljárt felette az idő

A holland fotós, Brian nagyon szeret elhagyatott épületeket, területeket fotózni. Amikor meghallotta, hogy már csak egy Orient expressz van a síneken, azonnal Belgiumba utazott, hogy megörökítse, amíg még lehet. Ha valaki nem ismerné az Orient expressz nevét (Velence–Simplon–Orient expressz), akkor annyit érdemes tudnia, hogy Nyugat-Európát Kelet-Európával összekötő vasútvonalakon közlekedő luxusvonat volt a 19–20. században. Brian időutazásnak nevezi azt a pillanatot, amikor egy ilyen helyszínre ér. Amikor felmászott a vonatra, mintha egy időgépbe ült volna, mert maga elé képzelte, milyen lehetett, amikor ez a luxusvonat az eredeti, elegáns pompájában tündökölt. 

Eszi a rozsda

A folytatásért kattints!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Sztárok
A Mellékhatás című thrillersorozatban nyújtott fenomenális alakításáért idén ismét Sztarenki Dórának ítélték a Televíziós Újságírók Díját legjobb színésznő kategóriában. 2021-ben vehette át először a...
Lifestyle
Idén tovább emelkedett a személyi adókedvezmény azon betegségek esetében, melyek súlyos fogyatékosságnak minősülnek. Ugyanez vonatkozik azokra, akik rokkantsági járulékban, illetve fogyatékossági...
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.