Milyen egy igazán guszta shake bár? Nézz be ide, és megtudod!

Van egy csepp Dubai életérzés a Nyugati mellett, tudtad? Pontosabban egy shake bár, aminek az ötlete Dubaiból származik. Kipróbáltam, és nagyon guszta élményben volt részem. Megmutatom, hátha te is kedvet kapsz!

Megalomán ízorgia a pohárban

A minap a One Million shake bárban jártam, ahol a különféle fantáziadús fagyialapú turmixok közül egy totál egyedit készítettek nekem. Sorolom a rétegeket, amiket a galériában meg is leshetsz: eper, krémfagylalt alap, még egy kis eper, ferrero rocher, mandula, majd a turmixolás után egy adag jóféle tejszínhab.

Persze, mint a fitness életmód elkötelezett híve - értsd személyi edző - példamutatóan kérhettem volna valamelyik kedvenc növényi tejemből készült shake-et is, ráadásul az egyik kedvenc fehérjeporommal feldúsítva - mert ők erre is gondoltak -, de elcsábultam. :) Megesik, nem?

Figyelj, az ízek láttán te is elcsábulnál, az tuti. Gondolj csak bele, az egyik legnépszerűbb kombójuk az American Dream fantázianévre hallgat, és a következőket tartalmazza: nutella, ferrero rocher, banán és fagyi. De kérhetsz náluk a Pina Colada íztől kezdve az Oreo kekszen át egészen a Mars csokit tartalmazó shake-ig mindent. Én a legkisebb kiszerelést választottam. Ez az:

A csinos tulajdonos, Anett elmesélte a sztorit, hogy Dubaiban gyakran látogattak egy nagy népszerűségnek örvendő shake bárt, és elhatározták, az itthoniakkal is megismertetik ezt a remek életérzést. Sikerült nekik, hiszen a hideg idő ellenére is úgy tűnik, hogy nagy népszerűségnek örvendenek a guszta nasicsodák. Érdemes egyébként követni őket a Facebookon (ide kattintva megteheted), mert elég sokszor van kóstolójuk vagy valamilyen akciójuk, amire egyszerűen nem mondhat nemet az, aki egy jóleső fagyis ízorgiát szeretne - akár a tél kellős közepén is.

Ha te is kipróbálnád, nyomj egy LIKE-ot, és keresd őket a Nyugati mellett. Nekem bejött!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: Szlafkai Évi
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.
Fashion&Beauty
Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház várva várt üzlete Budapesten, a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban kap...
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.