A világ 25 legromantikusabb fotója szerelmespárokról

Szeretnéd látni, milyen az, amikor a fotókon megelevenedik a boldogság és sugárzik az egymás iránti szerelem, törődés? Ezek a fotók a világ több pontján élő párokról készültek, de ami közös bennük, hogy mind nagyon romantikusra és különlegesre sikerült.

Megelevenedő szerelem

35 ország fotósa küldte be szerelmes témájú képeit, hogy bekerülhessen a Junebugba, 2016 legszebb képei az elköteleződésről c. válogatásába. Szerintem nagyon klassz képeket sikerült a zsűrinek kiválasztania. Egyébként is, ki ne szeretne a párjával egy olyan közös képet, amit kiakaszthat a hálóba, és nem tucatkép, hanem van benne valami különleges és egy jól elkapott pillanatot ábrázol. Én szeretnék! :) De általában ezekben a különleges pillanatokban nem áll lesben egy profi fotós, aki megörökítené...

Nézd meg a beválogatott TOP25 képet!

...mondjuk a dínósat nem értem.. :D

Ha szerinted is szépek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést!

Fotó és Leadfotó: junebugweddings.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.