Tudtad, hogy ismét trendi a poszter tapéta? De csak akkor, ha így használod!

Tudtad, hogy ismét trendi a poszter tapéta? De csak ha így használod!

Emlékszel még a régi, tájképes poszter tapétákra, amelyek a 90-es évek elején szinte az összes lakás "díszes kilátása" volt?  Ez a retró ékesség megújulva tér vissza, hogy stílusossá tegye a bevállalósok lakását. Nézd meg a képeket!

Hangold össze!

Ahogy a képeken is láthatod, a legfőbb szempont, ami megkülönbözteti a múltunk divatos poszter tapétáját a ma trendinek számítótól, az a körítés és a téma. Ma már csak abban az esetben jöhet szóba tájkép, ha az egy skandináv tájat, kultikus városrészletet vagy ködös hangulatú, különleges erdőrészletet ábrázol. Nagyon divatosak a rajzolt, vagy éppen a fekete-fehér képek. Ám a lényeg, hogy passzoljon az enteriőrhöz, mert ha divatos színű és formájú bútorokat helyezünk a tapéta előterébe, azonnal stílusossá válik az összkép. 

Imádnivaló például a pasztel rózsaszín bármilyen anyagban, mintában, berendezési tárgyban való használata, vagy a Charles Eames RAR hintaszéke NYC háttérrel. Ez utóbbi már csak azért is kedves nekem, mert pár hete volt szerencsém ehhez a kilátáshoz élőben és ugyanilyen székem is van. 

Tehát elég egy stílusos bútor, és szinte máris menő a választott poszter tapéta.

Neked hogy tetszenek? Ha el tudnál képzelni hasonló tapétákat a lakásodba, akkor nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók és Laedfotó: muralswallpaper.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Rengeteg sminkelési trükk kering az interneten, melyeket bevetve fiatalosabbnak, üdébbnek tűnhetsz, érdemes viszont vigyázni ezekkel a trendekkel.
Fashion&Beauty
Hamarosan debütál a Disney+ a "Becoming Karl Lagerfeld" hatrészes sorozat, amelyben az ikonikus divattervezőt Daniel Brühl alakítja.
Lifestyle
A Mérleg több lehetőségre is bukkanhat, aminek a segítségével javíthat az anyagi helyzetén. Napi horoszkóp!