Recept

Nindzsát uzsonnára! Egészséges, vidám falatok kicsiknek és nagyoknak

Nindzsát uzsonnára! Egészséges, vidám falatok kicsiknek és nagyoknak

Egy kreatív cukiságot készítettünk nemrég a gyerekekkel, méghozzá egy nindzsa uzsonnát, ami csupa-csupa egészséges és finom hozzávalóból készült. Ha kedvet kaptatok, készítsétek el ti is!

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Nindzsa uzsonna

Hozzávalók:

  • 1 fürt szőlő (zöld színű)
  • 1 gránátalma
  • 1 retek
  • pár szem áfonya

Elkészítés:

A szőlőszemekből készítsük el a nindzsa fejét, majd a gránátalmamagokból tegyük rá a maszkot. Ezután retekből és az áfonyaszemekből csináljuk meg a szemét.

Fotók: Marton Adrienn

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

Recept
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.